У суботу 16.10.2021. свечано су отворене 3 асфалтиране улице у насељу Велико Лаоле. Нови асфалт добили су мештани у улицама Турски пут, Дунавска и у улици Петра I Карађорђевића.

Средства са реализацију ових пројеката у укупном износу од 7.362.000,00 динара са уплаћеним ПДВ-ом обезбедила је локална самоуправа из свог буџета.”Ово смо обећали пре избора, и без обзира на све околности у којима се налази наша општина, криза је и око короне и око поскупљења свих важних елемената за развој општине почев од струје, гаса и осталог, успели смо да смогнемо снаге и испунимо обећање које смо дали.

Очекујемо да, без обзира на тешке услове у којима се налази и цео свет а наравно и држава Србија и наша општина, у следећој години урадимо још много пројеката по принципу како смо радили и пре, то значи да у временском периоду од 4 године у свакој месној заједници, сваком селу, учинимо неку лепу ствар.

Оно што грађани општине Петровац на Млави већ сада могу да виде је и пешачка стаза у Ждрелу, то је пројекат који је захтевао много рада и ја сам посебно срећан што ћемо ускоро да се састанемо и тамо и да славимо отварање те стазе која ће представљати велики туристички инпут за нашу општину.

Наш посао је да, без обзира на ситуацију у којој се налазимо, радимо, да се марљиво трудимо, да грађани то виде а данас смо овде и ја сам срећан што су овде присутни грађани задовољни јер ће ово свакако утицати на квалитет живота а што је могло од стране локалне самоуправе да се учини да им буде боље”, закључио је председник Нединић.

Отварању су присуствовали представници локалне самоуправе на челу са председником општине Петровац на Млави Душком Нединићем, представници МЗ Велико Лаоле заједно са мештанима.

Фото : РТВ Млава

Аутор : Фејсбук страница Општине Петровац на Млави, РТВ Млава