Субота 07.08.2021


20:15 Кладионица Но1 – Бела Река
21:15 Бум такси Промили – Континентал Турс
22:15 Керамика Стефан – СС Стар (Кадети)


Недеља 08.08.2021.


20:15 СС Стар – ДОО Балеја (кадети)
21:15 Месара Животић 2 – Еуролидер
22:30 Мото Сервис Куна – Кафе Винчестер