У клубу тренутно тренирају два играча из Великог Лаола, Милош Миладиновић и Илија Ђорђевић, као и Лазар Грубић родом из Великог Лаола.

Преносимо вам тренутне утиске клуба о њиховом залагању и напретку за веома кратки временски период.

“Милош и Илија су међу најредовнијим играчима на тренинзима. Ентузијасти, спремни да своје приватне и пословне обавезе и своје време прилагоде тренингу. Увек тачни, вредни и дисциплиновани и спремни да уче. Врло посвећени рагбију.

Укључили су се у рагби спорт преко људи који су већ били у клубу. Дошли су на неколико пробних тренинга, допало им се и остали су. Препознали су правац коме наш клуб стреми, осетили су атмосферу клуба и енергију људи у клубу. Препознали су могућност да се баве организованим спортом, да се добро забаве, и да уједно дају свој допринос популаризацији и развоју рагби спорта у нашем крају и Србији уопште. Препознали су прилику да својим залагањем поставе темеље рагби спорта за генерације које долазе.

Милош игра на позицији стуба на позицији броја 3 у првом реду мелеа. Врло се добро снашао, и за 9 месеци активног тренинга постао је незаменљив на тој позицији. Један је од наших најјачих носиоца лопте и поседује одличан осећај за простор.

Илија се прикључио тиму пре 3 месеца. И морам да напоменем да је до сада пропустио само два тренинга. Врло је предан и вредан, он је неко од кога пуно очекујемо у времену које долази.”

Позивамо све наше суграђане да се укључе у рагби спорт. Наш клуб је отворена организација, отворена према људима и према заједници у наш клуб су сви добродошли. Рагби спорт је инклузиван спорт, у рагбију постоји позиција за сваког.

Дођи на рагби, постани део наше рагби породице!
Вршимо пријем и упис нових чланова свих узраста!

Добродошли!

Званична страница на Инстаграму: