Поштовани суграђани,

Обавештавамо вас да ваше Поносне картице „Цена минус за 3 +“ можете преузети сваког радног дана у канцеларији број 26 у згради општинске управе, од 07:00 до 15:00ч.

Покрет за децу ТРИ ПЛУС је у сарадњи са општином Петровац на Млави у 2021. години реализовао пројекат Поносна картица „Цена минус за 3 +“ који за циљ има  да се покаже поштовање према породицама са троје и више деце. Покрет за децу ТРИ ПЛУС предложио је укупно 15 мера социјалне подршке и погодности за породице са троје и више деце од којих су једну успели сами да реализују : персонализована картица на име мајке која омогућава породици са троје и више деце бесплатне услуге и попусте. Овом приликом позивамо све заинтересоване предузетнике и компаније са територије наше општине, који желе да се прикључе покрету, да то учине и да нас контактирају. За додатне информације о погодностима које остварујете овом картицом можете погледати сајт https://triplus.org.rs/ .

Да би нас у будућности било исто као и данас, зависи искључиво од броја породица са троје и више деце. Данас нас има 138.000, а неопходно је да буде око 800.000 како би наши потомци живели у земљи која ће се звати као и данас – СРБИЈА.

Мајке са троје и више деце које се нису до сада пријавиле за картицу, могу добити све  информације у вези подношења захтева у писарници општинске управе, канцеларија број 5, позивом на телефон 332-722 локал 235 или путем имејла на pr@petrovacnamlavi.rs .

ИМА, ДА НАС ИМА!

Извор: Званични сајт

Општина Петровац на Млави